Závěrečné zprávy studentů

  • Praxe ve Vídni

    Ivona Zlámalová
    V rámci programu Leonardo da Vinci jsem v období 10. 9. - 9. 12. 2007 vycestovala na zahraniční praxi. Mým cílem byl Jugendamt města Vídeň. Volba města a praxe nebyla vůbec náhodná. Již dříve (letní semestr 2004) jsem totiž využila možnosti vyjet do zahraničí na studijní pobyt, tentokrát v rámci programu Sokrates. Jednoduše se mi tam líbilo, takže jsem se dále zajímala o další studijní programy, abych se nejlépe na to samé místo mohla na nějakou dobu vrátit.
     
  • Pracovní stáž v Dundee

    Katka Štolfová
    Na stáž v rámci programu Leonardo da Vinci jsem odjela po absolvování oboru Sociální práce se zdravotnickým oborem. Plánovala jsem zaměření na rodinu s malými dětmi. Anne Hamilton, která se o stážisty v Dundee stará a praxe pro ně zařizuje, mi domluvila praxi v Kirkton Family Support Centre.
     
  • Absolventská stáž v Dundee, Škótsko

    Marcela Staníková
    Keď som dostala ponuku vycestovať na absolventskú prax do zahraničia, začala som uvažovať. Celé štúdium na VŠ som predsa nenašla v sebe odvahu, pretože som sa bála cudzieho jazyka. Povedala som si, "tak teraz mám snáď poslednú možnosť toho využiť, nemala by som takú šancu zahodiť."
     
  • Studijně – pracovní stáž ve Skotsku

    Jakub Crha
    Stáž měla být pojata jako studijně pracovní zkušenost zaměřená na práci v sociální oblasti. Můj požadavek vzhledem k práci učitele ve výchovném ústavu, kterou vykonávám, byl zaměření stáže na mladistvé s výchovnými problémy...
     

© Ostravská univerzita 2007